صادرات ماکارونی ایتالیایی به آلمان طی یک سال 20 درصد افزایش یافت

[ad_1]

اشتهای سیری ناپذیر آلمانی ها برای تهیه ماکارونی در زمان تاجگذاری حداقل یک خبر خوب برای ایتالیا به همراه داشت که در طی یک سال صادرات این ماده غذایی را به آلمان 20 درصد افزایش می دهد.

لوئیجی اسکوردامالا از انجمن تولیدکنندگان مواد غذایی ایتالیا فیلیرا ایتالیا گفت: “برای ما ، آلمان بزرگترین بازار صادراتی ماکارونی است.”

مصرف در طی یک بیماری همه گیر “منفجر شد”

این اتحادیه توضیح می دهد ، در حالی که سایر بخش های ایتالیا به دلیل همه گیری ضرر کرده اند ، صنایع غذایی می توانند با رضایت دستان خود را مالش دهند.

از زمان شیوع بیشتر روغن زیتون ، پنیر و برنج در میزهای خانوارهای آلمان بوده است ، اما هیچ یک از این محصولات را نمی توان با “ماکارونی” مقایسه کرد.

Skordamalla توضیح می دهد ، مصرف ماکارونی در آلمان در طی همه گیری “منفجر شد”.

یک غذای بسیار محبوب ، که به راحتی و به راحتی تهیه می شود ، حتی در زمان های عادی نیز در آلمان محبوب بود و در هنگام قفل آلمانی ها آن را بیشتر دوست داشتند.

آیا اطلاعات بیشتری در مورد موضوع می دانید یا می خواهید خطایی را در متن گزارش دهید؟



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *