مطالعه آمریکا: حداقل 50 درصد از عفونت های کرونر توسط افراد بدون علامت منتقل می شود

[ad_1]

طبق گزارش روزنامه انجمن پزشکی آمریکا ، محققان آمریکایی دریافتند که حداقل 50 درصد از عفونت های ویروس کرونا توسط افراد بدون علائم بیماری منتقل می شود.

جی باتلر ، معاون بیماری های عفونی در مراکز کنترل و پیشگیری بیماری ها (CDC) و رئیس این تحقیق ، گفت که نتایج مطالعه آنها از اهمیت استفاده از ماسک و حفظ فاصله جسمی پشتیبانی می کند.

برای این مطالعه ، محققان بردارهای احتمالی ویروس کرونا را در سه گروه طبقه بندی کردند: علامت دار ، پیش از علائم (کسانی که هنوز علائمی ندارند اما آنها را ایجاد می کنند) و بدون علامت.

آنها سپس مدلی تهیه کردند که هر گروه میزان ویروس کرونا را بر اساس روزی که بیشترین سرایت در افراد وجود دارد ، گسترش می دهد. آنها روز پنجم قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا را به عنوان مقدار پایه تعیین کردند ، زیرا به عنوان میانگین زمان انکوباسیون تعریف شد. این زمانی است که بیشتر افراد دچار علائم می شوند.

این مدل در ابتدا شامل فرضیاتی بود که 30 درصد از افراد آلوده بدون علامت بوده و درجه آلودگی آنها کمی پایین تر (75 درصد) از کسانی است که علائمی را نشان می دهند یا نشان می دهند.

کدام روز از عفونت اوج عفونت است؟

طبق این فرضیات ، نتایج نشان می دهد که تنها افراد بدون علامت مسئول 24 درصد از عفونت ها هستند.

اما دانشمندان همچنین سناریوهایی را ایجاد کرده اند که در آن اوج عفونت در روز سوم ، چهارم ، ششم و هفتم است که در آن درصد افراد بدون علامت و همچنین میزان عفونت آنها در مقایسه با سایر گروه ها افزایش و کاهش می یابد.

در بیشتر این سناریوها نشان داده شده است که افراد بدون علامت (بدون علامت و بدون علامت) حداقل 50٪ از عفونت های جدید را منتقل می کنند.

باتلر با بیان اینکه تحلیلگران از قوام نتایج تعجب می کنند ، گفت: “با وجود طیف گسترده ای از مقادیر پایه ، نسبت انتقال معمولاً بالای 50 درصد است.”

حتی در محافظه کارانه ترین برآورد ، که اوج عفونت هفتمین روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس است و بیماران بدون علامت باعث 0٪ عفونت می شوند ، این علامت های بدون علامت هنوز هم باعث یک چهارم موارد جدید می شوند.

باتلر و همکارانش همزمان هشدار می دهند که مدلهای آنها ممکن است میزان واقعی شیوع مشارکت افراد بدون علامت را دست کم بگیرند ، زیرا این درصدها به گونه ای محاسبه می شود که گویی هرکسی آزادانه در جایی که می خواهد حرکت می کند.

اما در حقیقت ، دمای ورودی بسیاری از رستوران ها و مراکز دیگر برای جلوگیری از ورود افراد دارای علائم اندازه گیری می شود. علاوه بر این ، بسیاری از افراد با علائم از قبل در خانه در انزوا به سر می برند ، به این معنی که نسبت به افرادی که احساس سلامتی می کنند ، احتمال انتقال عفونت کمتر است.

آیا اطلاعات بیشتری در مورد موضوع می دانید یا می خواهید خطایی را در متن گزارش دهید؟



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *